Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ecohornet
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Convectoare pe peleti
2522 €
Brand
CNV 2-3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Onvectoarele ecoHORNET realizeaza incalzirea rapida a spatiilor de pana la 600 mp, producand aer cald la o temperatura constanta.Sunt recomandate pentru a asigura incalzirea pentru birouri, magazine, show-room-uri, corturi expozitionale, case de vacanta, pot fi utilizate chiar si in apartamente de bloc, deoarece au un consum mic de combustibil si diemsiuni reduse.

                Convectoarele ecoHORNET  pot asigura incalzirea simultana a mai multor incaperi prin dirijarea aerului, pe tubulatura izolata, in incaperile respective.

                Convectoarele ecoHORNET sunt concepute pentru arderea biomasei granulare sub forma de peleti.Arzatorul gravitational si procedeul de ardere a peletilor, de conceptie proprie, asigura o functionare in regim automat la un randament constant, fara fum in gazele arse, fara depuneri de funingine sau creozot(gudron).

                Convectoarele ecoHORNET sunt usoare, nu necesita montaj autorizat si nu necesita cos de fum ci doar o evacuare pentru gaze arse pe o tubulatura simpla(kit evacuare-admisie).

                Convectoarele ecoHORNET au aprindere electrica, alimentare automata si ofera posibilitatea de dozare a aerului cald functie de marimea camerelor.

                 Datorita arderii complete a combustibilului in gazele de ardere nu exista particule de fum si nici depuneri de creozot(gudron) sau conglomerari pe gratarul de ardere.Utilizatorul nu trebuie sa efectueze operatiuni de curatare ci doar va evacua cenusa la circa 15 zile.

                 Convectoarele ecoHORNET prezinta siguranta totala in functionare, sunt dotate cu sisteme de protectie, senzoride temperatura ce impiedica avarierea componentelor si opreste functionarea acestora.

                 In cazul intreruperii alimentarii cu curent electric se opreste alimentarea cu peleti, iar cantitatea de combustibil ramasa pe gratar va arde prin tiraj natural pana la epuizare, eliminand in acest fel orice pericol.

                 Convectoarele ecoHORNET se produc in gama de puteri 6-60 kW, asigura incalzirea spatillor de 60-600 mp.

                 Convectoarele ecoHORNET se livreaza impreuna cu:buncar peleti, alimentator pelete cu snec, kit de evacuare-admisie.
Din Gura in Gura